Pleisterwerken Dikkebus

Marc Jenner – expert voor al uw pleisterwerken in Dikkebus- en heel Vlaanderen

Welkom bij Marc Jenner, uw deskundige in alle type en binnen- en buitenbepleistering in Dikkebus. Met ons ruime spectrum aan materialen, zoals gips, leem, kalk, cement en meer, bieden wij oplossingen op maat voor elk project. Ons vakmanschap zorgt voor de perfecte afwerking van opknappingen, moluurwerk en alles daartussenin.

Een specialist met oog voor perfectie

Marc Jenner, was van kleins af aan geïnteresseerd in de bouwsector en volgde een opleiding in Londen bij de ‘City & Guilds’. Daar leerde hij 7 jaar lang over de verscheidene pleisterwerken en bouwaanpakken. Na jarenlange ervaring te hebben opgebouwd in het Verenigd Koninkrijk werd hij gevraagd naar België te komen als project specialist. Intussen werkt hij met zijn team aan allerlei projecten gaande van restauratieprojecten voor beschermde gebouwen- en monumenten tot volledige renovatie- en nieuwbouw.

Dankzij zijn oog voor perfectie, ontwikkelde Marc Jenner zich rechtstreeks tot een van de meest gewilde pleisterwerkenexperts in België en daarbuiten. Zijn klanten waarderen zijn vakmanschap en professionaliteit enorm, evenals zijn vermogen om oplossingen op maat te bieden voor elk soort project.

Diensten

Een ruim gamma aan services

Marc Jenner BV pleisterwerken biedt een breed verscheidenheid aan pleisterwerk diensten, waaronder binnen- en buitenbepleistering, moluurwerk, restauratie en verscheidene oplossingen op maat. Hieronder bekijken we enige  van deze diensten in detail.

pleisterwerken

Talloze materialen

Er zijn talloze materialen waaruit u kan bepalen als u wenst te bepleisteren. Bij Marc Jenner BV bieden we een uitgebreide selectie aan materialen voor binnen- en buitenbepleistering. Van gips tot leem, kalk en cement. Elk materiaal heeft zijn eigen uitzonderlijke kenmerken  en voordelen, afhankelijk van de toepassing. We bekijken enkele van de materialen die we gebruiken voor onze bepleisteringsprojecten.

Binnenbepleistering

Binnenbepleistering is de uitstekende manier om de muren en plafonds van uw huis of bedrijfspand met een glad resultaat af te werken. Marc Jenner BV biedt een gevarieerd gamma aan materialen, waaronder gips, leem, kalk en andere exceptionele aanpakken, om zo goed mogelijk aan de wensen van de klant te voldoen.

Buitenbepleistering

Buitenbepleistering is robuuster dan binnenbepleistering en biedt bescherming tegen alle weersinvloeden. Voor buitenbepleistering biedt Marc Jenner BV een scala aan harde materialen met verscheidene afwerkingen, kleuren en manieren. Of het nu gaat om een moderne of een traditionele stijl, het team heeft de kennis en ervaring om het project volmaakt te laten aansluiten bij de wensen van de klant. Het gebruik van duurzame materialen zorgt ervoor dat de bepleistering lang meegaat en bestand is tegen alle weersomstandigheden. Dat maakt dat het een uitstekende investering is voor elk type project.

Moluurwerk

Moluren en ornamenten zijn een artistieke toevoeging aan elk huis of gebouw. Marc Jenner BV is deskundig in moluurwerk en maakt verschillende ornamenten op maat voor elk type project. Dat omvat zowel nieuwe ontwerpen, als restauratiewerk aan bestaande gebouwen en monumenten.

Het team beschikt over een brede vaardigheid van de verscheidene stijlen en manieren die worden gebruikt in moluurwerk. Daarnaast is het in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die volmaakt passen bij de stijl en architectuur van het gebouw.

Opknapping

Marc Jenner BV biedt complete opwaarderingen van werken uit alle tijdperken en met respect voor de gepaste materialen en afwerking. Het bedrijf heeft een bewezen staat van dienst in het werken aan beschermde gebouwen en monumenten.

Kalk

Kalk is een ander natuurlijk materiaal dan leem dat ook veel gebruikt wordt voor binnenbepleistering. Het belangrijkste voordeel van dit materiaal is dat het een hoge mate van ademend vermogen heeft, waardoor het vocht uit de lucht opneemt en afgeeft. Dit maakt het een uitstekende keuze voor mensen die last hebben van vochtproblemen in hun huis. Bovendien is kalk enorm duurzaam en heeft het een knappe, natuurlijke uitstraling.

Cement

Cement wordt vaak gebruikt voor buitenbepleistering vanwege zijn robuuste karakteristieken  en duurzaamheid. Het kan worden aangebracht op verschillende soortenen afwerkingen, kleuren en technieken, afhankelijk van het gewenste effect. Bovendien is cement een uitstekende optie voor mensen die op zoek zijn naar onderhoudsarmmateriaal dat bestand is tegen de elementen.

Afwerkingstechnieken op maat

Naast de hierboven genoemde materialen, biedt Marc Jenner BV ook afwerkingstechnieken op maat voor bepleistering, zoals Tadelakt, Stucco Veneziano, Stucwerk, Kalk, Clayfinish, Kaleien en Rotsbepleistering. Deze materialen worden vaak gebruikt om een luxeafwerking te creëren in badkamers en keukens. Tadelakt is een Marokkaanse techniek die zorgt voor een gladde, waterdichte afwerking, terwijl Stucco Veneziano een meer korrelige afwerking kent en een rijke, natuurlijke uitstraling heeft. Stucwerk, ook wel stukadoorswerk genoemd, is een conventionele techniek voor het afwerken van muren en plafonds. Kalk wordt vaak gebruikt om een rustieke en natuurlijke afwerking te maken, terwijl Clayfinish een duurzaam alternatief biedt voor traditioneel stucwerk. Kaleien is een oude techniek waarbij muren met een mengsel van kalk en water worden afgewerkt, wat resulteert in een esthetische, matte uitstraling. Rotsbepleistering, ook wel natuursteenpleister genoemd, is een techniek waarbij muren met een laagje kunststof en stukjes natuursteen worden afgewerkt, waardoor een rustieke en heftige uitstraling ontstaat.

Alvast Een kleine inkijk
in de kwaliteit van ons werk
Conclusie

Bent u op zoek naar een gewone afwerking met gips, een natuurlijke afwerking met leem, of een moderne uitstraling met cement in Dikkebus? Marc Jenner BV heeft de capaciteit en expertise om uw project tot een succes te maken. Met meer dan 40 jaar vakmanschap en een oog voor perfectie, is dit bedrijf de ideale partner voor al uw binnen- en buitenbepleistering, moluurwerk, herstelling   en andere oplossingen op maat. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe het team u kan ondersteunen bij het realiseren van uw wensen en dromen.

Contact

Interesse? Vragen?

U kunt bij ons terecht voor alle soorten (binnen- en buiten) bepleistering in een waaier aan materialen van gips tot leem, kalk, cement en nog veel meer.
Naast algemene pleisterwerken zijn wij gespecialiseerd in moluurwerk, restauratie- en oplossingen op maat in heel Vlaanderen

Adres

Gentseweg 9. 8792 Desselgem

GSM

0032473551059

E-mail

info@marcjenner.eu

BTW

BE0794468996