Pleisterwerken Kluizen

Marc Jenner – vakman voor al uw pleisterwerken in Kluizen- en heel Vlaanderen

Welkom bij Marc Jenner, uw expert in alle soort en binnen- en buitenbepleistering in Kluizen. Met ons grote spectrum aan materialen, zoals gips, leem, kalk, cement en meer, bieden wij oplossingen op maat voor elk project. Ons vakmanschap zorgt voor de ideale afwerking van reparaties, moluurwerk en alles daartussenin.

Een vakman met oog voor perfectie

Marc Jenner, was van kleins af aan geïnteresseerd in de bouwsector en volgde een opleiding in Londen bij de ‘City & Guilds’. Daar leerde hij 7 jaar lang over de verscheidene pleisterwerken en bouwaanpakken. Na jarenlange ervaring te hebben opgebouwd in het Verenigd Koninkrijk werd hij gevraagd naar België te komen als project specialist. Intussen werkt hij met zijn team aan allerlei projecten gaande van restauratieprojecten voor beschermde gebouwen- en monumenten tot volledige renovatie- en nieuwbouw.

Dankzij zijn oog voor perfectie, ontwikkelde Marc Jenner zich snel tot een van de vaakst gewilde pleisterwerkenexperts in België en daarbuiten. Zijn consumenten waarderen zijn vakmanschap en professionaliteit enorm, evenals zijn vermogen om oplossingen op maat te bieden voor elk type project.

Diensten

Een breed gamma aan diensten

Marc Jenner BV pleisterwerken biedt een uitgebreid verscheidenheid aan pleisterwerk diensten, waaronder binnen- en buitenbepleistering, moluurwerk, restauratie en verscheidene oplossingen op maat. Hieronder bekijken we enige  van deze diensten in detail.

pleisterwerken

Talloze materialen

Er zijn talloze materialen waaruit u kan bepalen als u wenst te bepleisteren. Bij Marc Jenner BV bieden we een grote selectie aan materialen voor binnen- en buitenbepleistering. Van gips tot leem, kalk en cement. Elk materiaal heeft zijn eigen uitzonderlijke features  en voordelen, afhankelijk van de toepassing. We bekijken enige van de materialen die we gebruiken voor onze bepleisteringsprojecten.

Binnenbepleistering

Binnenbepleistering is de ideale manier om de muren en plafonds van uw huis of bedrijfspand met een glad resultaat af te werken. Marc Jenner BV biedt een uitgebreid gamma aan materialen, waaronder gips, leem, kalk en andere bijzondere werkwijzen, om zo goed mogelijk aan de wensen van de klant te voldoen.

Buitenbepleistering

Buitenbepleistering is robuuster dan binnenbepleistering en biedt bescherming tegen alle weersinvloeden. Voor buitenbepleistering biedt Marc Jenner BV een scala aan krachtige materialen met meerdere afwerkingen, kleuren en technieken. Of het nu gaat om een moderne of een conventionele stijl, het team heeft de kundigheid en ervaring om het project ideaal te laten aansluiten bij de wensen van de klant. Het gebruik van duurzame materialen zorgt ervoor dat de bepleistering lang meegaat en bestand is tegen alle weersomstandigheden. Dat maakt dat het een uitstekende investering is voor elk soort project.

Moluurwerk

Moluren en ornamenten zijn een artistieke toevoeging aan elk huis of gebouw. Marc Jenner BV is deskundig in moluurwerk en maakt meerdere ornamenten op maat voor elk type project. Dat bestaat uit zowel nieuwe ontwerpen, als restauratiewerk aan bestaande gebouwen en monumenten.

Het team beschikt over een ruime kennis van de verschillende stijlen en technieken die worden gebruikt in moluurwerk. Daarnaast is het in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die uitstekend passen bij de stijl en architectuur van het gebouw.

Herstelling

Marc Jenner BV biedt volwaardige opwaarderingen van werken uit alle tijdperken en met respect voor de gepaste materialen en afwerking. Het bedrijf heeft een bewezen staat van dienst in het werken aan beschermde gebouwen en monumenten.

Kalk

Kalk is een ander natuurlijk materiaal dan leem dat ook veelvuldig gebruikt wordt voor binnenbepleistering. Het belangrijkste voordeel van dit materiaal is dat het een hoge mate van ademend vermogen heeft, waardoor het vocht uit de lucht opneemt en afgeeft. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen die last hebben van vochtproblemen in hun huis. Bovendien is kalk heel duurzaam en heeft het een mooie, natuurlijke uitstraling.

Cement

Cement wordt vaak gebruikt voor buitenbepleistering vanwege zijn robuuste features  en duurzaamheid. Het kan worden aangebracht op verschillende soortenen afwerkingen, kleuren en methoden, afhankelijk van het gewenste effect. Bovendien is cement een uitstekende optie voor mensen die op zoek zijn naar onderhoudsarmmateriaal dat bestand is tegen de elementen.

Afwerkingstechnieken op maat

Naast de hierboven genoemde materialen, biedt Marc Jenner BV ook afwerkingstechnieken op maat voor bepleistering, zoals Tadelakt, Stucco Veneziano, Stucwerk, Kalk, Clayfinish, Kaleien en Rotsbepleistering. Deze materialen worden vaak gebruikt om een luxeafwerking te creëren in badkamers en keukens. Tadelakt is een Marokkaanse techniek die zorgt voor een gladde, waterdichte afwerking, terwijl Stucco Veneziano een meer korrelige afwerking kent en een rijke, natuurlijke uitstraling heeft. Stucwerk, ook wel stukadoorswerk genoemd, is een traditionele techniek voor het afwerken van muren en plafonds. Kalk wordt vaak gebruikt om een rustieke en natuurlijke afwerking te maken, terwijl Clayfinish een duurzaam alternatief biedt voor traditioneel stucwerk. Kaleien is een oude techniek waarbij muren met een mengsel van kalk en water worden afgewerkt, wat resulteert in een mooie, matte uitstraling. Rotsbepleistering, ook wel natuursteenpleister genoemd, is een techniek waarbij muren met een laagje kunststof en stukjes natuursteen worden afgewerkt, waardoor een rustieke en robuuste uitstraling ontstaat.

Alvast Een kleine inkijk
in de kwaliteit van ons werk
Conclusie

Bent u op zoek naar een gewone afwerking met gips, een natuurlijke afwerking met leem, of een moderne uitstraling met cement in Kluizen? Marc Jenner BV heeft de capaciteit en expertise om uw project tot een succes te maken. Met meer dan 40 jaar vakmanschap en een oog voor perfectie, is dit bedrijf de volmaakte partner voor al uw binnen- en buitenbepleistering, moluurwerk, opknapping   en andere oplossingen op maat. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe het team u kan ondersteunen bij het realiseren van uw wensen en dromen.

Contact

Interesse? Vragen?

U kunt bij ons terecht voor alle soorten (binnen- en buiten) bepleistering in een waaier aan materialen van gips tot leem, kalk, cement en nog veel meer.
Naast algemene pleisterwerken zijn wij gespecialiseerd in moluurwerk, restauratie- en oplossingen op maat in heel Vlaanderen

Adres

Gentseweg 9. 8792 Desselgem

GSM

0032473551059

E-mail

info@marcjenner.eu

BTW

BE0794468996